Bereikbaarheid met de auto

Vanuit België zijn de parkeergelegenheden en de hotels van Amsterdam Airport makkelijk te bereiken. Komt u vanuit België dan volgt u de A2 of A4 richting Amsterdam. Ruim voor Amsterdam staat Schiphol op de verkeersborden aangegeven. Hierna volgt u de borden naar de door u gereserveerde parkeerplaats. Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, navigeer dan naar het adres: Vertrekpassage 1 in Schiphol. U wordt dan direct naar de vertrekterminal van Schiphol geleid.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Tussen diverse Belgische steden en Amsterdam Airport Schiphol is een rechtstreekse treinverbinding. U reist dan met bijvoorbeeld NS International. Het station van Schiphol Amsterdam Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf het perron kunt u met de roltrap of de lift een verdieping omhoog en staat u direct in de vertrekterminal genaamd Schiphol Plaza.

Bereikbaarheid met de bus

Vanaf Amsterdam Centraal vertrekken elk moment van de dag 24 lijnbussen met Amsterdam Airport als (eind)bestemming. Alle bussen stoppen bij Schiphol Plaza en dat is recht voor de vertrek- en aankomsthallen.

Bereikbaarheid met de taxi

Een laatste manier om naar Amsterdam Airport te reizen is met de taxi. U kunt kiezen voor een gewone taxi, een extra luxe Schiphol Business Taxi of een riante bus van Schiphol Travel Taxi. Veel taxibedrijven hanteren een extra voordelig Schiphol-tarief. Vraag hierna wanneer u met de taxi naar Schiphol wordt gebracht of opgehaald.